Kaynaştırma Günleri : Lisede Öğrenciliğe İlk Adımlar !

Hazırlık öğrencilerinin karşılanmaları ve okula uyum sağlamaları

Yeni bir liseye başlamak ve bekleniyor olduğunu hissetmek ne büyük bir mutluluk !
Lisemizde, Hazırlık sınıfı öğrencilerimizin, okulun yapısını hızlı bir şekilde öğrenmelerine ve uyum sağlamalarına yardımcı olmak amacıyla okul içinde ve okul dışında çeşitli etkinlikler düzenlenecektir.

Eğitim kadromuz, yeni hazırlık sınıfı öğrencilerimizi daha iyi karşılamak ve okula adapte olmalarını sağlamak amacıyla 10 ile 11 Eylül günleri ilk dört ders boyunca okulumuzda kaynaştırma etkinlikleri düzenleyecektir.

Başta sınıf öğretmenleri olmak üzere tüm eğitim kadrosunun yakından ilgileneceği öğrencilerimizin, yeni liselerinde kendilerini ilk günden itibaren rahat hissetmeleri sağlanacak, tüm seviyelerle iletişim ve paylaşım güçlenecektir. Bu etkinlikler, öğrenciye her anlamda rehberlik etmeyi ilke edinmiş olan aktif eğitim anlayışımızı da desteklemektedir.

Dört atölye ile gerçekleşecek olan kaynaştırma günlerinin amacı :
– Özenli ve takım ruhu ile çalışan bir eğitim kadrosu ile tanışmak.
– Dijital eğitim anlayışı hakkında bilgi sahibi olmak
– Sınıf içerisinde ve sınıflar arasında olumlu bir dinamizm oluşturmak ve bağ kurmak.

Bu atölyeler üç ana başlık altında toplanmıştır :
– Birlik – İşbirliği – Takım ruhu
– Dijital vatandaşlık
– « Öğrencilik mesleği » ve Lise’de iletişim

10 Eylül Pazartesi
11 Eylül Salı
A – C – F – G Sınıfları
B – D – E – H Sınıfları
A – C – F – G Sınıfları
B – D – E – H Sınıfları
Belgrad Ormanı Lisede :

Okulu keşif atölyesi

“Öğrenci mesleği” atölyesi

Medyatek keşig gezisi

DAGK

Lisede :

Okulu keşif atölyesi

“Öğrenci mesleği” atölyesi

Medyatek keşig gezisi

DAGK

Belgrad Ormanı

Tüm öğrencilerimize mükemmel bir öğretim yılı diliyoruz !