İngilizce Dil Öğrenimini Yeni Nesile Dijital Eğitim ile Sunuyoruz!

Öğrencilerimizi Geleceğe Hazırlayan İnovatif Teknikler

Öğrencilerimizin teknoloji ve bilime bakışını değiştirerek kontrollü mobil cihaz kullanımı ve geleceğe hazırlayan yeni nesil bir mobil dijital eğitim platformu ve ortamı sunuyoruz.

İngilizce dil öğreniminde Soft skill öğrenme tekniği ve STEM konularında eğitime odaklanıyoruz. Öğrencilerimize sosyal yeteneklerini geliştirmelerinin yanı sıra tamamen teknoloji ve bilimi sevdirmek için hazırlanan, yeni nesil bir dijital eğitim platformu ile bilgiyi, merak etmeyi ve yaratıcılığı aşılayan, eğlendirirken öğreten dil gelişimi sunarken öğrencilerin dijital bilgilerini ve yeteneklerini geliştirmelerine yardımcı olmayı amaçlıyoruz. Öğrencilerimize istedikleri zaman istedikleri yerde öğrenebilmelerine imkan sunan dijital platformlar öğrenmeyi hızlandırıyor.

TED Talks Çalışmaları

Soft Skills şemsiyesi altında (interpersonal skill); öğrencinin çevresiyle olan iletişim becerilerini, dinleme, sözlü ve yazılı iletişim, beden dili, takım çalışması, empati kurabilme, müzakere ve ikna kabiliyeti, çelişki yönetimi, zaman yönetimi, problem çözebilme, bireyler arası iletişim becerilerini geliştirmeyi amaçlıyoruz. Tüm seviyelerde (TED Talks) “teknoloji, eğlence ve dizayn” içeriklerini kapsayan sunum çalışmaları yapılarak bu gelişime yardımcı oluyoruz.

STEM Nedir ?

STEM; Science, Technology, Engineering ve Math’in (Bilim, Teknoloji, Mühendislik ve Matematik) kısaltılması olan bir kelimedir. Biz dil öğreniminde dijital platformda okudukları makaleler ile elde etmelerini sağlıyoruz. Gelecekte sahip olacakları becerileri geliştirmeleri sağlanıyor. İlerleyen teknolojiler ve dijitalleşen dünyada kullanılan cep telefonları, televizyonlar, bilgisayar ve robotik sistemler sayesinde, sayısal mesleklere duyulan ihtiyaç/talep her geçen gün artmaktadır. İşte bu sistemleri analiz edebilecek, üretebilecek ve kullanabilecek öğrencilerin üniversitelerde daha rahat eğitim alabilmeleri için bu sistemi 2016 Hazırlık sınıflarında başlayarak L3 seviyesine kadar getirdik ve her yeni akademik yıl için arayüzleri değiştirerek devam etmekteyiz. L4 sınıflarında yurtdışı tercihli üniversite ve aynı zamanda Türkiyedeki üniversitelerde hazırlık sınıflarını atlamalarını sağlayan TOEFL (IBT) sınavı üzerine çalışıyoruz.

Velilerimiz ve öğrencilerimiz yurdışında üniversite tercih ederlerken STEM eğitim sisteminin gerekli olduğunu, eleştirel düşünme, sorgulama ve inovasyonla dolu bir öğrenme ortamı içinde yetiştirilmiş ise üniversite döneminde başarıya ulaşmanın daha kolay olduğunu fark ediyorlar.