IELTS Sınav Başarımız

İngilizce öğretimine çok önem veriyoruz!
İngilizcenin kullanıldığı ülkelerde çalışmak veya eğitim almak isteyen kişilerin İngilizce dil yeterliliklerini ölçmek ve değerlendirmek amacıyla yapılan uluslararası IELTS (International English Language Testing System) Sınavı British Council ile iş birliğimizle okulumuzda gerçekleşti.

Bu yılın ilk IELTS sınavında 12. sınıf öğrencilerinin düzeyleri 3 bölümde değerlendirildi. 47 öğrencimizden 18’i “B2 Independant User”, 28’i  “C1 Profecient User” ve 1 öğrencimiz ise mükemmellik düzeyi olan “C2 Profecient User” sertifikasına hak kazandı.

Bu mükemmel sonuçlar için öğrencilerimizi ve İngilizce Zümresini tebrik ediyoruz.

Not Ediniz:

L3 öğrencilerimiz için okulumuzda IELTS sınavı 29 Nisan 2023 Cumartesi günü gerçekleşecek. Sınav için son başvuru tarihi 24 Nisan 2023 Pazartesi.

#üçdillieğitim #ingilizce #IELTS #english