Hazırlık Sınıfları Öykü Yarışması Ödül Töreni

Geleceğin yazarları belki de şu an aramızda...

Saint Benoit Fransız Lisesi Hazırlık sınıfı öğrencileri Türk Dili ve Edebiyatı dersinde şiire ve öyküye dair elde ettikleri kazanımlarla “içinden şiir geçen öyküler” kaleme aldılar. Edebiyatın iki önemli yazı türünü, şiiri ve öyküyü, buluşturdular.

“Hazırlık Seviyesi Sınıflar Arası Öykü Yarışması Ödül Töreni” 7 Haziran 2022 Salı günü Silüet Salonu’nda gerçekleşti. Törende değerlendirmeye alınan 16 eserden bölümler okundu ve ardından da ödüller sahiplerini buldu.

Öyküleri ile Haz A sınıfından Zeynep,Haz G sınıfından Arda, Haz G sınıfından İpek ,Haz H sınıfından İpek mansiyon aldı.

Üçüncülük ödülü Haz E sınıfından “Yüzmeye Devam Et Dory” adlı öyküsü ile Azra’nın; ikincilik ödülü Haz F sınıfından “Hüseyin’in Hatırına” adlı öyküsü ile Selim’in; birincilik ödülü ise Haz A sınıfından “Çıkmaz” adlı öyküsü ile Öykü’nün oldu.

Yarışmaya katılan tüm öğrencilerimizi tebrik ediyor, okumaya ve yazmaya devam etmelerini diliyoruz.