Fransa’nın en Güzel Bölgesi Bretagne’da, Vannes’a Gidiyoruz !

"Efsaneler ve Efsanevi Yerler"

Düzenlenen pedagojik geziler kapsamında, Saint Benoît Lisesinin, Lise 1 öğrencileri, Bretagne bölgesini keşfetmek üzere, Vannes kenti, Saint Paul Lisesine gidiyorlar.
Burası, Mont Saint Michel ve Carnac gibi tarih ve efsane kokan, büyülü bir yer...
Daha fazla bilgi için aşağıdaki sunumu inceleyin.

Bu yıl da, 28 Mart ve 04 Nisan tarihleri arasında, 32 öğrencimiz Fransız arkadaşlarında, harika bir hafta geçirecekler.Onlar da, 09 Mayıs ve 16 Mayıs tarihleri arasında Türkiye’ye gelecek Fransız arkadaşlarını konuk edecekler. Onlar da İstanbul ’un ülkenin tarihi ve kültürel mirasını keşfedecekler.Bu öğrenci değişimi bir çok amaç öngörmekte :
▪ Öğrencilerimizin Fransızca seviyesini yazılı ve sözlü olarak geliştirmek.
▪ Birlikte, her iki ülke ve yörenin tarih ve kültürünü açıklayıcı metinler oluşturmak.
▪ Ve kültürler arası iletişim hedefi : Diğerini tarihi ve kültürüyle birlikte tanımak.

Refakatçiler : Serdar GÜNEYSU, Gülcan ÇİÇEKYURT, Sevinç TIĞLIOĞLU.
Fransa gezisi tarihi : 28 Mart Cumartesi – 04 Nisan Cumartesi arasında
Fransız öğrencilerin geliş tarihi : 09 Mayıs Cumartesi 16 Mayıs Cumartesi arasında.

Vannes : Sunum