Fransa’da Üniversiteli Olmak…

Lise 3 öğrencilerimizin üniversite hayatlarını değerlendirmeleri için çok güzel bir seçenekleri daha var… Üniversiteyi Fransa’da okumak.
«Üniversiteye Doğru» projemiz kapsamında Rehberlik Servisimiz, L3 öğrencileri ve velileri için Fransa’daki üniversiteler hakkında bilgi vermek üzere önemli bir konferans düzenledi.

Saint Benoît Lisesi’ne özgü bir proje olan Üniversiteye Doğru projesi, öğrencilerimizi üniversite ve meslek hayatına sıkı bir şekilde hazırlıyor, BURAYA tıklayınız.
Bu kapsamda, Campus France İstanbul temsilcisi Sayın Serpil GÜN, Lise 3. sınıf öğrencilerimize ve velilerine, Fransa’da üniversite sistemi, başvuru aşamaları ve Fransa’da öğrenci olmak hakkında bilgiler aktarmak üzere okulumuza davet edildi.

Campus France, Fransa’da eğitim görmek isteyen öğrencilere yönelik hizmet vermek üzere kurulmuş resmi bir kuruluştur. Türkiye’de İstanbul, Ankara ve İzmir’de şubeleri bulunmaktadır.

İlgili sayfayı BURADA görebilirsiniz.

Gelecekteki üniversite öğrencilerimize seçimlerinde başarılar diliyoruz !}