“Ders Seçiminden Önce Son Çıkış” Konferansı

"Üniversiteye Doğru" projesi - Lise 2 Konferanslar

L 2. sınıf öğrencilerimiz adım adım kariyerlerini şekillendirmeye başlıyor. İlk basamak, ilk konferans Bilgi Üniversitesi Eğitim Danışmanı Özge ALYU’nun katılımı ile 12 Ekim 2017 Perşembe 11.40- 12.20 saat aralığında Silüet'te...

Lise 2. sınıflarımız da Üniversiteye Doğru Projesi kapsamında “Meslek seçimi ve Uzmanlaşma” etabına dahil oldular ve adım adım ilerliyorlar : Meslek ve alan tercihlerini belirleyerek, kariyer seçimlerini yapmaya başlayacaklar.

Lise 2. sınıf öğrencilerimiz bu sene yapacakları ders seçimi öncesi daha bilinçli tercih yapmaları amacıyla  lise 3. sınıfta seçecekleri alanlar, LYS  ile meslekler arasındaki ilişkiler hakkında Bilgi Üniversitesi Eğitim Danışmanı Özge ALYU tarafından bilgilendirileceklerdir.

Saint Benoît Lisesi’ne özgü “Üniversiteye Doğru” projesini takip edin (BURAYA tıklayınız).

Her sene daha da çok geliştirilen, akademik ve mesleki açıdan rehberlik yapan geniş kapsamlı bir proje.

Aydınlık bir Geleceğe doğru yol alıyoruz !