DELF Sınavları

2021 Sınav Tarihleri

Bu sınavlara katılım zorunlu değildir, dileyen öğrenciler bu sınav için kayıt yaptırabilirler.
Lise 1.Sınıf öğrencileri, sadece B1 seviyesine, lise 3.Sınıf öğrencileri ise sadece B2 seviyesine katılabilirler.

1. Kayıt

Saint Benoît Fransız Lisesi, sınava katılacak olan öğrencilerin listesini, sınavları düzenleyen İstanbul Fransız Kültür Merkezine iletir. Sınava katılacak öğrencinin velileri, ödemeleri gereken sınav ücretini, aşağıda belirtilen banka hesap numarasına, Fransa Büyükelçiliği adına yatırılır :

TÜRK EKONOMİ BANKASI (TEB)
ANKARA SUBESI
IBAN TR : TR32 0003 2000 0000 0034 2216 24

Önemli duyuru : Banka dekontu ve kayıt formu, e-mail yoluyla çocuğunuza iletilmiştir. Bu iki belge, sınıfın Fransızca öğretmenine en geç 15 Ocak  2021 Cuma günü teslim edilmesi gerekmektedir.

Ödemelerin gecikmesi durumunda, Saint Benoît Lisesi, Fransız Kültür Merkezine herhangi bir müdahalede bulunamamaktadır.

2. Kayıt ücretleri:

B1 400 TL
B2 400 TL

Sınav ücreti ödendikten sonra, (hastaneye yatırılma gibi) özel durumlar dışında hiç bir iptal işlemi yapılmayacaktır.

3. Sınav Takvimi:

Yazılı
B1 5 Mayıs 2021 Çarşamba 8.40’dan itibaren
B2 6 Mayıs 2021 Perşembe 8.40’dan itibaren
Sözlü
Sözlü sınav, Mayıs 2021’de gerçekleşecektir. Fransız Kültür Merkezi okul idaresi aracılığıyla, sınava katılan öğrencilerimize sınav tarihinden iki hafta önce, sözlü sınava girecekleri tarihi ve saati bildirir.

Tüm ortak sınavların saat ve tarihleri, Fransız Kültür Merkezi tarafından ulusal düzeyde düzenlenmiştir.

Yazılı ve sözlü sınavlar, herhangi bir değişiklik yapılmadığı takdirde, Saint Benoît Lisesi’nde gerçekleşmektedir.

4. Sonuçlar ve Diplomalar:

Fransız Kültür Merkezi, sınav sonuçlarını sınav bitiminden itibaren sekiz hafta içinde bildirir.
Alınan her diploma süresiz olup geçerliliğini daima korur.

DELF B1 Formu

DELF B2 Formu