2022-2023 Etkinliklerimizi Keşfedin!

Öğrenciler eğitici bir projenin merkezinde!

Sil hayatındaki grileri ve kavuştur aydınlığa içindeki renkleri.
Pablo Picasso

Saint Benoît Lisesi olarak, dört yüz yıldan beri, bizlere emanet edilen öğrencilerin her birinde bulunan bu “renkleri aydınlığa kavuşturma” görevini üstlenmekteyiz. Öğrencilerin yeteneklerini ortaya çıkarmak, onların gelecekteki modern hayatta önemli roller alan, başarılı, mutlu, sorumluluk sahibi kadınlar ve erkekler olmaları için doğru yolu bulmalarına yardımcı olmak, Kurum projemizde yer alan ortak idealimizdir.

Böylece, yaptıkları seçimlerin sorumluluğunu alma, başkalarına karşı açık olma ve yetişkin hayatına tam anlamıyla atılabilmeleri için kendilerini aşma fırsatı veriyoruz.

Her öğrenciyi dikkatle dinleyen öğretmenlerimiz, öğrencilerin ihtiyaçlarına göre uyarlanmış eğitimimiz, sağlam Kurum Projemiz sayesinde, herkesten ilham aldığı kadar herkese ilham veren, birey yetiştiren ve yaşayan bir okul olan Saint Benoît Lisesi’ndeki eğitim görevimizi gelin hep birlikte sürdürmeye devam edelim.

Lisemiz, yapılabilecek şeyler için ufuk açan ve Antoine de Saint-Exupéry’nin şu cümlesini benimseyen bir kurumdur :
Gelecek vaat etmektense, geleceği mümkün kılmak daha iyidir.

BURAYA tıklayarak,
2022-2023 1. dönem etkinliklerimize ulaşabilirsiniz!