Galatasaray Üniversitesine kabul edilen öğrencilerimizin listesi 2016-2017

Galatasaray Üniversitesi giriş sınavını kazanan tüm başarılı öğrencilerimizi kutlarız!

Her yıl olduğu gibi bu yıl da, öğrencilerimizin bir bölümü Galatasaray Üniversitesi gibi tanınmış ve prestijli üniversitelere başvurdular. Öğrencilerimiz yapılan giriş sınavını başarıyla geçtiler, bunun gerçek bir başarı olduğu unutulmamalıdır.

Saint Benoît Lisesinin 29 öğrencisi, Galatasaray Üniversitesinin kazananlar listesinde Felsefe, Hukuk, İktisat, Fransızca, İletişim, İşletme, Sosyoloji, Uluslararası İlişkiler ve Siyaset Bilimi bölümlerine dağılmış bulunuyorlar. Yedek listelerde üst sıralardaki bazı öğrencilerimiz üniversiteye doğrudan kayıt yapmak üzere beklemektedirler.

Bir kere daha tüm öğrencilerimizi kutlar ve üniversitedeki gelecek başarılarından asla şüphe etmediğimizi belirtmek isteriz!

Sınav sonuçlarına (2 sayfa, PDF dosyası) aşağıdaki bağlantıdan ulaşabilirsiniz.

2016-2017 Galatasaray Üniversitesi İç Sınav Sonuçları