“100. Yıl Güfte Yarışması”

Saint Benoîtlı Öğrencilere Açık Çağrı!

Saint Benoît Lisesi olarak Cumhuriyetin 100. yılını öğrencilerimiz, eğitim kadromuz, velilerimiz ve mezunlarımızla birlikte çeşitli projeler ve etkinliklerle coşkuyla kutluyoruz. Bu etkinliklerden biri de öğrencilerimize yönelik “100. yıl Güfte Yarışması” olacaktır.

Öğrencilerimizden gelen güfteler Okul İdaresi başkanlığında, Müzik Öğretmeni, Müzik Etkinlikleri Koordinatörü ve Edebiyat Öğretmenlerinden oluşan bir kurul tarafından  değerlendirilecek ve kazanan güfte  bestelendikten sonra Cumhuriyetimizin 100. Yıl Marşı olarak ölümsüzleşecektir.

Yarışmaya katılacak eserler Cumhuriyetin 100. yılına, kazanımlarına uygun olacak, Cumhuriyetin önemini ve temel değerlerini anlatacaktır.

Detaylı bilgi için şartnameyi inceleyebilirsiniz.

Sizleri de bu projeye katılımcı olmaya davet ediyoruz.

Yarışmaya katılmak için güftenizi 18 Haziran Pazar gününe kadar gufteyarismasi@sb.k12.tr adresine iletmenizi rica ederiz.