Yurtdışı Eğitim Sonrası Kariyer Yolu

Mezunumuz İle Sohbet Toplantısı

Okulumuz eski mezunları her zaman öğrencilerimiz ile buluşmak ve deneyimlerini onlarla paylaşmak için istekli ve hazırlar. Biz de onları bir araya getirmekten mutluluk duyuyoruz.

2004 yılı mezunumuz Engin METE, Paris Panthéon Sorbonne Üniversitesi Ekonomi bölümünde lisans ve yüksek lisans derecelerini almıştır. Devamında, Türkiye’de ve Fransa’da iş dünyasında yer almış ve halen Fransa’da prestijli bir şirkette önemli bir pozisyonda çalışmaktadır.

Engin METE, 17 Haziran 2021 Perşembe günü saat 12.00’de tüm seviyelerden ilgili öğrencilerimiz ve velilerimiz ile çevrimiçi bir toplantıda bir araya geldi. Toplantıya Paris’ten katılan mezunumuz önce kendi kariyer yolculuğunu anlattı. Daha sonra Fransa’daki yüksek öğretim sistemi, okulların yapısı, yaşam koşulları gibi konulara değindi.

Son olarak da yurt dışında iş dünyasında kendine yer edinmek için neler yapılabileceği üzerine konuştu. Deneyimlerini samimiyet ve açıklık ile bizlerle paylaşan değerli mezunumuza desteği için çok teşekkür ediyoruz.

Rekor katılım ile gerçekleşen bu toplantıyı izlemek için BURAYA tıklayabilirsiniz.