Yarışma : Bahçeşehir Üniversitesi’nin İş Ortaklığıyla “Robotik Ödülleri”

Bence robotik... Robotlarla hayatı paylaşalım !

Saint Benoît Lisesi, 12-16 Mayıs 2018 tarihleri arasında düzenlenen Bilim Festivali kapsamında bir ''Robotik Yarışması'' düzenliyor. Bilim tutkunu genç ekiplere hitap eden amatör robotik : eğlenceli, yaratıcı ve teknik bir meydan okuma ! Bahçeşehir Üniversitesi ile gerçekleştirdiğimiz iş ortaklığı çerçevesinde, Bahçeşehir Üniversitesi bizlere bu bilimsel etkinlik için bir profesyonel bir yaklaşımla, uzmanlardan oluşan bir jüri sunmaktadır.

“Bence robotik… Robotlarla hayatı paylaşalım !”

Robotik, çok yakın bir zamanda günlük hayatımızda önemli bir yer alacaktır. Geleceğin bilim dalı, robotik ! Bu yarışmanın teması, öğrencilerin, yenilikçi, pedagojik ve eğlenceli bir uygulama aracılığıyla, programlamanın temellerini keşfetmelerini sağlamak.
Bu buluşma, katılımcılarına eğlenceli, bilimsel ve teknolojik bir hedef de sunmakta. Katılımcıların birbirleriyle bilgi ve becerilerini paylaştığı, ilgi çekici ve keyifli anlar yaşadığı robotik bir buluşma !
Yarışmanın katılımcıları : “Robotik Ödülleri“‘ne hoş geldiniz !

Fen öğrenimine önem veren eğitim anlayışımızla örtüşen bilimsel iş ortaklığı

Saint Benoît Lisesi ve Bahçeşehir Üniversitesi arasındaki bu iş ortaklığının amacı, öğrencileri araştırmaya yönlendirmek, yeni teknolojilerle temasta olmalarını sağlamak, onları deneysel yaklaşıma alıştırmak ve kendi projelerini hayata geçirmelerine yardımcı olmaktır. Lisemizin gerçekleştirdiği birçok bilimsel iş ortaklığının amacı,  öğrencileri bilimsel yaklaşıma teşvik etmek, bu alandaki yaratıcılıklarını arttırmak ve yenilikçi projeler oluşturmaktır. Bu tür bir etkinlik düzenleyerek bilim ve teknik alanlarında meslek edinmek isteyen öğrencilerimize de profesyonellerle tanışma fırsatı yaratıyoruz.

Geçen sene düzenlediğimiz Bilim Festivali’ne ulaşmak için BURAYA tıklayabilirsiniz.

Yarışmaya davet edilenler

• Kulüp sorumlusu bir öğretmen eşliğinde ekipler halinde öğrenciler.
  • Robotik alanında tecrübesi olmayıp yeni başlayan herkes.
  • Hayal gücü kuvvetli olanlar.
  • Robotik tutkunu olan tüm gençler.
  • Bilim ve teknik alanında meydan okumayı seven herkes.

Jüri üyeleri

• Dr. Burcu Çamlıbel (Biyomedikal Mühendisi)
  • Dr. Fatih Küçüktezcan (Elektrik Elektronik Mühendisi)
  • Dr. Hakan Solmaz (Biyomedikal Mühendisi)
  • Dr. Berke Gür (Mekatronik Mühendisi)

Kayıtlar

“Bence robotik… Robotlarla hayatı paylaşalım !” adlı yarışmaya katılım ücretsizdir.

Robotik Ödülleri şartnamesini ve katılım formunu ekte görebilirsiniz.

Robotik Ödülleri : Şartname

Robotik Ödülleri : Katılım formu