Vannes : Tadım Saati !

"Efsaneler ve Efsanevi Yerler"

Öğrencilerimiz Fransa’daki arkadaşlarına krep hazırlıyorlar.
Vannes’dan canlı izlenimler !

Sabah saat 8’de okula gittim. Sürpriz bir faaliyet olacağını biliyordum. Bay Loyer, Saint-Paul Lisesi animatörü bizi lisenin kantinine götürdü. Orada, arkadaşlarımla krep hamuru ve çörek hamuru hazırladık. Ve daha sonra hazırladığımız hamurları bir sacın üzerinde pişirdik. Sonunda pişirdiklerimizi karamelle yedik. Çok lezzetliydi.
Öğlene doğru, Belediye Sarayı’na gittik ve bir sürü fotoğraf çektik. Vannes şehrini tanıtan bir film izledik.
Öğleden sonra, bizi evlerinde misafir eden arkadaşlarımızın dersi yoktu, biz de hep birlikte limanda bir lokantaya gittik. Harikaydı ! Daha sonra şehir merkezinde alışveriş yaptık. Çok güzel bir gündü.

_______

Bu sabah, arkadaşım ve ben otobüsle okula gittik ve sürpriz bir faaliyete katıldık. Sürpriz krep ve çörek hazırlamaktı. Herkes yapmaya çalıştı. Çok eğlenceliydi.

Öğleden sonra, arkadaşlarımızla limanda yemek yemeye gittik. Daha sonra, Vannes şehir merkezinde dolaştık ve kahve içtik. Vannes Katedrali’ni gezdik. Günün sonunda, alışveriş yaptık ve saat 5’te herkes evine döndü.