Uluslararası KısaKes Film Festivali’nin İş Ortağı, Saint Benoît

Öğrenciler tarafından, öğrenciler için yapılan bir Festival

Uluslararası KısaKes Film Festivali, 7. sanat dalı olan sinemanın dünya çapında tanınmış kişilerinin katılımıyla 27-30 Eylül tarihlerinde İstanbul’da gerçekleşecek.
Festival, 30 Eylül 2016 akşamı KISAKES’in iş ortağı olan Saint Benoît Lisesi’nde düzenlenecek Gala gecesiyle son bulacak.

1470’ten fazla film arasından yapılan seçimler, temsil edilen 101 farklı ülke… Başarılı bir organizasyon bizleri bekliyor !

Öğrenciler tarafından, öğrenciler için gerçekleştirilen uluslararası bir kısa metraj film festivali olan Kısakes Univision festivalinin amacı, öğrencilere kendilerini ifade edebilecekleri ve farklı kültür, yaşam ve sosyal çevrelerden gelen sanatçılarla bir araya gelebilecekleri sosyal ve sanatsal bir ortam hazırlamaktır.KısaKes Film Festivali, öğrencilerin sinemaya bakış açılarından ve kendi gerçekleştirdikleri filmlerden hareketle ortaya çıkmıştır.
Festival, ortaya çıkışından itibaren 4 yıl boyunca ulusal düzeyde gerçekleştirilmiştir.İlk defa Ocak 2015’te uluslararası bir boyut kazanmıştır.Dopdolu bir program bizleri bekliyor : Film gösterimleri, çalışma atölyeleri, sergiler, söyleşiler, kokteyller…30 Eylül Cuma gecesi Saint Benoît Lisesi’nde gerçekleşecek olan festivalin gala gecesinde, finale kalan yönetmenlere ödül verilecek.Festival ve etkinlikler hakkında daha detaylı bilgi almak ve kaydınızı yapmak için www.kisakes.org sitesini ziyaret edin.

● Jüri :

▪ Farid Eslam
▪ Ayşe Ünal
▪ Theron Patterson
▪ Vecdi Sayar

● Program :

● KısaKes İnternet sayfası :

● Biletler :

Tarih: 30/10/2016
Biletix (öğrencilerimiz için ücretsizdir)

Sinema tutkunları ve 7. Sanat severler, hepinizi bekliyoruz !