Türkiye Rekoru ! Hazırlık Öğrencimiz Hazal, Yüzme Şampiyonu !

Saint Benoît Lisesi'nde Mükemmel Spor Geleneği !

Hazırlık öğrencimiz Hazal, İstanbul Gençlik Hizmetleri ve Spor İl müdürlüğü Yarışması'nda birçok başarı elde ederek bizleri gururlandırdı !

Şampiyon Hazal’ı tebrik ediyoruz !

Hazal’ın yarışmadaki inanılmaz performansı herkesi şaşırttı :
– 50 m kurbağalama yüzmede ikincilik
– 100 m kurbağalama yüzmede ikincilik
– 200 m kurbağalama yüzmede dördüncülük
– 400 m kurbağalama yüzmede birincilik.

Hazal Türkiye Rekoru kırdı, Bravo !

Hazal, 200 metreyi 2:18:21, 100 metreyi ise 1:08:50 gibi bir zamanda bitirerek kendi kategorisinde Türkiye rekoru kırmıştır !

Hazal, 30 ve 31 Mart tarihlerinde milli takım seçmeleri için Kayseri’de düzenlenen Türkiye Şampiyonası’nda Saint Benoît Lisesi’ni temsil edecektir.

Hazal’a bol şanslar ! Kendisine nice başarılar diliyoruz !

Daha Yüksek, Daha Hızlı, Daha Güçlü… Saint Benoît Lisesi’nde Eğitim ve Spor

“Sağlam kafa sağlam vücutta bulunur” ilkesini benimseyen eğitim anlayışıyla Saint Benoît Lisesi’nin yüzyıllardır süregelen bir spor geleneği vardır.
Futbol, basketbol, voleybol, eskrim, masa tenisi, atletizm, yüzme, oryantiring… Öğrencilerimize bağımsız ve düzenli olarak bir sporla uğraşma keyfini yaşatmak amacıyla, onlara hazırlık sınıfından itibaren birçok dalda spor yapma imkanı sunuluyor.

Spor, okulda verilen eğitim ve insani değerlere katkı sağlar. Öğrencilerimizin eğitiminde önemli bir rol oynar, dayanışma ve paylaşıma anlam katar. Sağlıklı olmalarına ve fiziksel yapılarını korumalarına olanak sağlar.
Spor eğitiminin değerinin bilincinde olan Saint Benoît Lisesi, öğrencilerin okul başarılarının yanı sıra onların spor dallarındaki farklı yeteneklerini de değerlendirmeye önem verir.

Saint Benoît Lisesi’nde Sanat, Kültür ve Spor : BURAYA tıklayınız.