Toplumsal Sorumluluk… Öğrencilerimizden Güzel Bir Dayanışma Projesi

Bütünsel Eğitim Projemizin Sosyal ve Ahlaki Boyutu Uygulamada!

Öğrencilerimiz, 15 Şubat Cumartesi günü Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Kulübü olarak Çağdaş Yaşamı destekleme Derneğinden eğitim desteği alan 7-12 yaş grubundan öğrenciler ile Barış Manço Kültür Merkezinde 80 Günde Devr-i Alem adlı oyunu izledi.

Makale, 10 D sınıfındaki öğrencimiz Dize tarafından kaleme alınmıştır.

Saint Benoît Lisesi Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Kulubü olarak 15 Şubat 2020 tarihinde Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği ile bir proje yaptık. Bu derneğin öğrencisi olan 12 çocukla beraber 80 Günde Devr-i Alem çocuk oyununu izledik.

Oyundan sonra da hep beraber yemek yiyip sohbet ettik, her birini yakından tanıma şansına ulaştık. Oyun öğretici olmakla beraber eğlenceli ve komikti de. Çok güzel vakit geçirdik.

Bu proje kalbimi sevgiyle ve iyi niyetle doldurdu, yardım etmenin ve çocukların yüzündeki parlayan mutluluğu görmenin dünya üzerindeki en güzel his olduğunu hatırlattı bize. Hatıra olarak her çocuğa birer bileklik verdik, sanatın insan hayatında ne kadar önemli ve büyük bir yer kapladığını her zaman hatırlasınlar diye.

Bizim için de çocuklar için de çok güzel ve unutulmaz bir deneyim oldu.

Dize – 10 D