Toplanan Yardımlar Depremzedelere Teslim Edildi

Depremzedelere Yardım Kampanyası

Saint Benoît Lisesi, Saint Benoîtlılar Derneği ve Okul Aile Birliğinin öncülüğünde gerçekleşen yardım kampanyasında 900 koli malzeme toplandı. Yardımlar eğitim ailemizden ve Saint Benoitlilar Derneği üyelerinden oluşan bir ekiple Malatya Doğanşehir'de ihtiyaç sahiplerine teslim edildi.

Düzenlediğimiz  yardım kampanyasında toplanan kolileri 15 Çubat Çarşamba akşamı öğrenciler, veliler, mezunlar ve eğitim kadromuzun üyeleri bir zincir oluşturarak kamyona yüklediler. Marmara Üniversitesi öğrencileri de destek vermek için bizimle beraberdi. Bugün kamyonumuz Malatya Doğanşehir’e ulaştı; eğitim ailemizden ve Saint Benoîtlılar Derneği üyelerinden oluşan bir ekiple koliler ihtiyaç sahiplerine teslim edildi.
Birlikte daha güçlüyüz.
Destekleriniz için teşekkür ederiz.