It’s Time Again ! Niagara Lewiston-Porter Lisesi ile Değişim Programı

Unutulmaz maceralarımız devam ediyor ! Amerikalı dostlarımız dördüncü kez bizleri davet ediyorlar!

Niagara Üniversitesi’nin girişimiyle Lewiston-Porter Lisesi ile ilk defa 2014 nisan ayında yapılan değişim programı bu yıl da Lise 2 seviyesinden öğrencilere yönelik gerçekleşecek.

Ziyaretimiz sırasında (18/04/17 – 28/04/17) öğrencilerimiz tüm gün okulda derslere girecek, çevre gezileri yapacak, okul öğrencilerinin ailelerine misafir olacak ve bu vesileyle İngilizce bilgilerini geliştirip Amerikan kültürü ve yaşam tarzı hakkında bilgi sahibi olacak.
New York, New York ! Ziyaretin ikinci aşaması ise 3 günlük New York gezisi olacak.
Okulun Niagara bölgesinde bulunması nedeniyle çevre gezileri Niagara şelaleleri ve Niagara kalesi gibi ünlü tarihi ve coğrafi güzellikleri gezmekten oluşacak. Ayrıca bir gün de Niagara Üniversitesi ziyaret edilecek ve derslere katılım, kampüs turu ve öğrencilerle tanışma gibi aktivitelerde de bulunulacak.
Gezinin ikinci bölümü ise New York gezisinden oluşacak. 3 gün boyunca New York’un Empire State, Özgürlük Anıtı, Metropolitan Sanat Müzesi gibi en ünlü ve önemli tarihi ve kültürel açıdan önemli mekanları ziyaret edilecek.
Lewiston-Porter Lisesi’nin sloganı « Aiming Higher », yani « daima daha yukarılara ulaşmak »tır. Görüldüğü gibi bu lisenin öğrencilerinin de hedefleri tıpkı bizim öğrencilerimiz gibi hayatta üst düzey bir konuma ulaşmak, başarılı olmak ve ülkeye ve çevresine faydalı bir birey olmak.Bizimle aynı hedeflere ve ruha sahip olan bu okulun öğrencileri, öğretmenleri ve idarecileri bizleri okullarında ve evlerinde konuk etmek için dört gözle beklemektedirler !