Hazırlık Sınıfları kontenjanımız dolmuştur. 21 Ağustos tarihinde başlayacak Nakil Döneminde kontenjan açılması durumunda sitemizden duyuru yapılacaktır. Bilgi için 0533 810 57 81 numaralı telefondan Suzi Hanım ile konuşabilirsiniz.

Saint Benoît Lisesi Tanıtım Günleri

Tanıtım Günleri Başladı!

400 yıllık geçmişiyle ülkemizin eğitim alanında en deneyimli okulu olan Saint Benoît Lisesini yakından tanımak ister misiniz?

8,11,13,25,27,30 Haziran ve 1 Temmuz tarihlerinde gerçekleşecek tanıtım günlerinde okul turunun ardından öğretmen ve öğrencilerimiz bir sunum yaparak sizlere; köklü tarihimizi, eğitim anlayışımızı, öğrencilerimize kattıklarımızı, hazırlandıkları gelecek için onlara sunduğumuz seçenekleri aktaracaklar.

2 bölümden oluşan tanıtımımızda önce öğretmenlerimiz okulumuzu, eğitim projemizi tanıtacaklar. Ardından öğretmen ve öğrencilerimiz sorularınızı cevaplandıracaklardır. Toplantılarımız 1 saat sürecektir.

Tanıtımlara katılabilmek için aşağıdaki formu doldurmanızı rica ederiz.

• 1 Temmuz Pazartesi saat 18.00 tanıtımı için  BURAYA tıklayınız.

2024-2025 Eğitim-Öğretim Yılı için – Kayıtlarımızla İlgili Bilgiler

2024-2025 Eğitim-Öğretim Yılı Kayıt  Takvimi ve Kılavuzu için BURAYA tıklayınız!

Kayıt Bilgileri

Okulumuzla veya yeni kayıtlarla ilgili bilgi almak istiyorsanız 05338105781 nolu telefondan Bayan Suzi ile irtibata geçmeniz rica olunur.

Okulumuzun Tanıtım Filmi

Okulumuzun tanıtım filmi için BURAYA tıklayınız.

“Saint Benoît’yı Seçmek için 7 Önemli Neden” kısa videoları için BURAYA tıklayınız.

360 Derece Sanal Tur Videosu

Okulumuzun 360 Derece Sanal Tur Videosu için BURAYA tıklayınız.

Sosyal Medyalarımız

Yeni kayıt dönemi tarih, kontenjan ve puan bilgilerine güncel olarak sosyal medya hesaplarımızdan da ulaşabilir, sosyal medya hesaplarımızda yer alan video ve fotoğraflarla Saint Benoît Lisesini daha yakından tanıyabilirsiniz.