’’Size Bir Küçük Paris Masalı Anlatalım’’…

İki Eğitici Projenin Gösterisi / 2012-2013

Hazırlık ya da Lise 1’deki çocuklarınızın Fransızca derslerinde yaptıkları eğitsel projelerle ilgileniyor musunuz ? !

Bu iki seviyede, sene boyunca iki eğitsel proje yürütüldü, sizleri bu projeleri konu alan sene sonu gösterisine davet ediyoruz.

Böylelikle, mart ayında hazırlık sınıflarıyla yapılan ve Frankofoni Festivali süresince sunulan « Saint-Benoît’da Küçük Paris » adlı projeyi de görme imkanı olacaktır.

Öğrenciler, bir mahallenin günlük yaşamındaki durumları mizahla harmanlayarak yazdıkları skeçleri sizler için canlandıracaklardır. Bu skeçler, masal yazma atölye çalışması sırasında, Lise 1 öğrencileri tarafından yazılan masalların seslendirilmesi ile yapılacaktır. Bu sözlü alıştırma yine daha önce, Frankofoni festivalinde, Fransız komedyen ve drama yazarı Eugène Durif ile çalışılmıştır.

Sizleri çocuklarınızı alkışlamaya bekliyoruz !

17 Mayıs Cuma günü saat 18.30’da yapılacak bu gösteriye katılımlarınızı bekliyoruz !