SB Radio Kulübü Öğrencileri İş Başında!

Tatilde SB Radio'ya kulak verin

Saint Benoît Lisesinin kültür ve sanat adına güçlü seslerinden biri olmasını hedefleyerek yayın hayatına başlayan SB Radio, yayına başladığı günden bu yana Saint Benoît’nın Sesi, Point Commun, Mor Frekans ve Tecrübe Konuşuyor gibi farklı programlarla başta öğrencilerimiz olmak üzere tüm Saint Benoît ailesine hitap ediyor.

Hazırladıkları podcastler ve müzik listeleri ile iki yılı aşkın zamandır heyecanla çalışan öğrenciler, bugüne kadar programlarında da 22 farklı konuğu ağırladılar.

Konukların davetinden, podcast’lerin kaydedilmesine ve düzenlenmesine, sosyal medya yönetiminden müzik listelerinin hazırlanmasına kadar tüm aşamalarında öğrencilerin aktif bir rol aldığı SB Radio farklı program başlıklarıyla yayınlarını sürdürüyor.

Modern iletişim araçlarını ve tekniklerini kullanarak yaptıkları bu çalışmalar sayesinde radyo kültürünü ve ruhunu benimseyen öğrencilerimiz, bundan sonraki yaşamları için hem kültür-sanat adına hem de iletişim adına önemli kazanımlar elde etmeye çalışıyorlar.

Her gün yeni bir şarkı önerisiyle güne merhaba diyen SB Radio Kulübü öğrencilerinin ve podcast konuklarının önerdiği çalma listelerini keşfetmek ve programları dinlemek  için Spotify üzerinde SB Radio’yu takip edin!