Saint Benoit Lisesi Tiyatro Topluluğu’nun (SBTT) Başarıları Profesyoneller Tarafından da Onaylandı !

Tebrikler !

Saint Benoît Lisesi Tiyatro Topluluğu 17 Mayıs 2017 Çarşamba günü gerçekleşen gala gecesinde Lope de Vega'nın "Deliler Arasında" oyununu sahneye koydu.

Büyük bir kalabalığın ağırlandığı bu güzel gecede izleyenler öğrencilerin yüksek performanslarını hayranlıkla izledi.Herkesin ayakta alkışladığı oyunun bitiminde oyuncular seyircilerle buluşarak tebrikleri kabul etti.

Saint Benoît Tiyatro Topluluğu ödüllerine bir yenisini daha ekledi

SBTT, İstanbul Şehir Tiyatroları’nın düzenlemiş olduğu “33. Genç Günler” festivalinde üç ödül birden aldı. Oyuncularımız Kağıthane Sadabad Sahnesi’nde büyük bir beğeni topladı.

11-C sınıfı öğrencilerimizden Yalım canlandırdığı Floriano karakteri ile “en iyi erkek oyuncu” ödülünü alırken, 11-C sınıfı öğrencilerimizden Zeynep canlandırdığı Belardo karakteri ile, 10-A sınıfı öğrencilerimizden Ayşe  canlandırdığı Tomas karakteri ile “en iyi yardımcı kadın oyuncu” ödüllerine layık görüldü.

Ayrıca SBTT, Şişli Terakki Lisesi’nin düzenlemiş olduğu “22. Gençlik Tiyatroları Festivali”nde iki ödül daha aldı. Zeynep canlandırdığı Belardo karakteri ile “övgüye değer oyuncu” ödülünün sahibi oldu. SBTT’17 ekip olarak hazırlamış olduğu kostümlerle de “en iyi kostüm” ödülüne layık görüldü.

Büyük bir özveri ile çalışan SBTT’17 ekibini tebrik eder, başarılarının artarak devam etmesini dileriz.