Saint Benoît Lisesi Orkestrasından Üçlü Başarı !

Fizy 20. liseler arası müzik yarışması ve kazanılan diğer ödüller !

Türkiye çapında 465 okulun bir araya geldiği Fizy Liseler Arası Müzik Yarışması’nda okul orkestramız, seslendirmiş olduğu Earth, Wind & Fire’a ait “Fantasy” isimli eserle “En İyi Orkestra” dalında ikincilik ödülünün sahibi oldu.
Öğrencilerimizin başarıları bu kadarla kalmadı, son 19 yılda elde ettikleri 30 ödül nedeniyle özel bir mansiyon ödülüne de layık görüldüler !
Orkestramıza, ayrıca bir ödül de Okan Üniversitesi’nden geldi !

“En iyi orkestra” dalında ikincilik ödülü !

Türkiye çapında 465 okulun elemelere katıldığı yarışmada finale kalan 34 okul arasında giren orkestramız, başkanlığını yarışmanın organizatörü Serhat Hacıpaşalıoğlu’nun yaptığı ve Martha Wash, İskender Paydaş, Turhan Yükseler, Samsun Demir, Fuat Güner, Ayça Varlıer, Tarkan Gözübüyük, Harun Tekin, Yeşim Salkım, Olcayto Ahmet Tuğsuz, Ogün Sanlısoy, Figen Çakmak, Seyyal Taner, Meltem Taşkıran, Edis, Cem Ceminay, Yavuz Hakan Tok ve Tolga Akyıldız gibi müzik ve basın dünyasının tanınmış isimlerinden oluşan jüri önünde performansını gerçekleştirdi.

17 kez kazanılan 1.lik ödülü !

22 Nisan cumartesi günü, Bostancı Gösteri Merkezi’nde gerçekleşen final turunda okulumuz, yarışmanın başladığı tarihten bu yana, “19 Yılda En Çok Ödül Alan Lise” unvanının da sahibi oldu. Öğrencilerimiz, 17’si birincilik olmak üzere kazandıkları toplam 29 ödüle bu yıl 30.sunu eklediler.

Bir başarı daha !

Öğrencilerimize bir ödül de Okan Üniversitesi’nden geldi.
26 Nisan çarşamba günü ikincisi düzenlenen, Türkiye genelinde 150’ye yakın okulun katıldığı Okan Üniversitesi Liseler Arası Müzik Yarışması’nda okul orkestramız, Earth, Wind & Fire’a ait “Fantasy” isimli eserle 3.lük ödülünün sahibi oldu.

Öğrencilerimizi bu güzel başarılarından dolayı tebrik ediyoruz.