Saint Benoît Lisesi Müzik Kulübü Öğrencileri Yine Büyük Başarılara İmza Attılar!

Fizy 20. liseler arası müzik yarışması ve kazanılan diğer ödüller !

Türkiye çapında 465 okulun bir araya geldiği Fizy Liseler Arası Müzik Yarışması’nda okul orkestramız, seslendirmiş olduğu Earth, Wind & Fire’a ait “Fantasy” isimli eserle “En İyi Orkestra” dalında ikincilik ödülünün sahibi oldu.
Ama bununla bitmedi, orkestramız bağlılığı ve son 19 yılda elde ettiği 30 ödül ile özel bir mansiyon ödülüne de layık görüldü !
Aynı zamanda orkestramıza bir ödül de Okan Üniversitesi’nden geldi!

“En iyi orkestra” dalında ikincilik ödülü

Serhat Hacıpaşalıoğlu tarafından düzenlenen ve Türkiye çapında 465 okulun elemelere katıldığı bu yarışmada okulumuz finale kaldı. Martha Wash, İskender Paydaş, Turhan Yükseler, Samsun Demir, Fuat Güner, Ayça Varlıer, Tarkan Gözübüyük, Harun Tekin, Yeşim Salkım, Olcayto Ahmet Tuğsuz, Ogün Sanlısoy, Figen Çakmak, Seyyal Taner, Meltem Taşkıran, Edis, Cem Ceminay, Yavuz Hakan Tok ve Tolga Akyıldız gibi tanınmış isimlerinden oluşan bir jüri vardı.

17 kez kazanılan 1.lik ödülü ! Bu bir rekor !

22 Nisan cumartesi günü, Bostancı Gösteri Merkezi’nde gerçekleşen final turunda okulumuz, “19 Yılda En Çok Ödül Alan Lise” unvanının da sahibi oldu.
Öğrencilerimiz, 19 yılda 17’si birincilik olmak üzere toplam 30 ödül kazandı.

Yeni bir başarı daha

Öğrencilerimize bir ödül de Okan Üniversitesi’nden geldi !
26 Nisan çarşamba günü ikincisi düzenlenen, Türkiye genelinde 150’ye yakın okulun katıldığı Okan Üniversitesi Liseler Arası Müzik Yarışması’nda okul orkestramız, Earth, Wind & Fire’a ait “Fantasy” isimli eserle 3.lük ödülünün sahibi oldu.

Öğrencilerimizi bu güzel başarılarından dolayı tebrik ediyoruz.