Saint Benoît Lisesi İki Ayrı IKSV Konserine Ev Sahipliği Yaptı

Saint Benoît Lisesi'nde Sanat

Saint Benoît Lisesi, bu ders yılının başında, İstanbul Kültür Sanat Vakfı (İKSV) tarafından düzenlenen 49.İstanbul Müzik Festivaline ev sahipliği yapmanın onuruna erişti.
Uluslararası müzisyenler ve müzik tutkunları bir araya geldiler.

Saint Benoît Lisesi’nde Müzik, Sanat Eğitimi

Saint Benoît Lisesi, sanata büyük önem vermekte ve birçok müzisyen ve sanatçıyı ağırlayarak, müzikal, sanatsal, sportif ve kültürel etkinlikler aracılığıyla, öğrencilerin yaratıcılığını ve yeteneklerinin ortaya çıkmasına yardımcı olmaktadır.

Silüet, adında, sanata adanmış ve öğrencilerin sergilerine de açık olan bir gösteri salonu, yıl boyunca, müzik dünyasının büyük isimlerini ağırlar.

49. İstanbul Müzik Festivali

18 Ağustos’ta başlayan 49.İstanbul Müzik Festivali, 16 Eylül 2021 tarihinde sona erecektir. Bu senenin teması: ”Başka bir dünya mümkün mü?” 30’dan fazla solist ve 14 farklı alanda orkestralar.

Saint Benoît Lisesi, Festival Orkestrası ve Hande Küden ve Ufuk ve Bahar Dördüncü Konserlerine ev sahipliği yapmaktan büyük mutluluk duydu.

Bu kültürel etkinlikler hakkında daha fazla bilgi almak için BURAYA tıklayarak, İKSV’nin İnternet sitesini ziyaret edebilirsiniz.

Basında Yer Alan Haberler!

TV

Öğrencilerimizin yazdığı makalelere ulaşmak için BURAYA ve BURAYA tıklayınız.