Saint Benoît Lisesi, Cambridge Üniversitesi Dil Sertifikaları İçin Hazırlık Ve Resmi Sınav Merkezidir

Resmi merkez ünvanı ve 12 yıllık bir istikrar !

Öğrencilerimizin, hayatları boyunca eğitim ve meslek ortamında her an gerekli olan yabancı dil becerilerinin, İngilizcede de en üst düzeyde olmasını sağlamak amacıyla 2005 yılından beri okulumuz bünyesinde Cambridge Üniversitesi İngilizce Dil Sertifika sınavlarına girmeleri için onları teşvik ediyoruz. Bu hedef doğrultusunda, 2006 yılından itibaren de okulumuz, Cambridge English Exam Preparation Centre (Cambridge Üniversitesi İngilizce Sertifika Programları Hazırlık ve Sınav Merkezi) ünvanına sahiptir.

Öğrencilerimizin, okulumuzda girdikleri dil sınavı seviyeleri B2 (ortaüstü), C1 (ileri) ve C2 (anadil) dir.

2017 yılı mayıs ayında da öğrencilerimiz kendi bünyemizde, ortaüstü ve ileri seviyelerden Cambridge Dil sınavlarına girmiş ve çok başarılı sonuçlar almışlardır.

2018 yılının sınavı 5 Mayısta gerçekleşecektir.

Sınava girmek isteyen adayların başvuru formu ve dekontu 26 ocak 2018 tarihine kadar Lise 2 Müdür Yardımcısı Yasemin Çit’e mail aracılığıyla ulaştırmaları rica olunur (yasemin.cit@sb.k12.tr).

Öğrencilerimize şimdiden başarılar dileriz.

Başvuru Formu