Saint Benoît Fransız Lisesi Tek Yürek

Ülkemizde yaşanan deprem sonrası bir araya gelen Afet Gönüllüleri, çalışmalarına devam ediyor. 2023-2024 Öğretim Yılında depremden etkilenen öğrencilere katkıda bulunmaya öncelik veren gönüllüler, okulumuzun desteğiyle LGS test kitapları; öğretmen, öğrenci, personel ve mezunlarımızın katkılarıyla da kırtasiye malzemeleri ile anaokulu seviyesi için eğitim malzemelerini Hatay’a giderek elden teslim ettiler.

Bonjour SB Cafe işletmecisi koreograf ve dans eğitmeni Hakan Ceyhan ve Drama Eğitmeni Burcu Naz Tuncer’in katılımıyla bir şenliğe dönüşen buluşmadan dayanışmanın mutluluğuyla daha önceki ziyaretlerimizde olduğu gibi kalbimizi Hatay’da bırakarak döndük.

Bir depremzedenin gözünden:

”Depremden bu yana gülmek bize çok uzaktı, evlerimizin şehirlerimizin yıkılması, düzenimizin bozulması, 4 çocukla çaresiz kalmak oldukça kötü yaşanılmaz oldu. Herşey için çok teşekkürler, çocuklarımız sayesinde çok eğlendiler, mutlu oldular, yüzleriniz güldürdünüz.”