Prof. Deniz Ülke Arıboğan’dan “21.Yüzyılda Birey Olmak” Konferansı

Üniversiteye Doğru ! İstanbul Bilgi Üniversitesi Danışma Kurulu Başkanı L3 öğrencilerimiz için okulumuzda.

İstanbul Bilgi Üniversitesi Danışma Kurulu Başkanı Sayın Prof. Deniz Ülke ARIBOĞAN "Üniversiteye Doğru" projemiz kapsamında "21.Yüzyılda Birey Olmak" başlıklı konferansta L3 öğrencilerimizle biraraya gelecek.

Prof. Deniz Ülke Arıboğan’ı 14 Mart 2017 Salı günü 11.40 – 13.05 saatleri arasında okulumuzda ağırlamaktan büyük memnuniyet duyacağız.Sayın Arıboğan’ın sunumunda öğrencilerimizle paylaşacağı önemli konu başlıkları şunlar olacak :
. 21.Yüzyılda Birey Olmak ne demektir ?
. Değişen dünyada meslekler nasıl değişti ?
. Türkiye’nin gelişim süreçleri
. Türkiye’de meslekler nasıl değişti ?

Biyografi:

Prof. Deniz Ülke Arıboğan 1965 yılında İstanbul’da doğdu.
TED Ankara Koleji’nin ardından Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi, Uluslararası İlişkiler Bölümünden mezun oldu.
Yüksek lisans ve doktorasını İstanbul Üniversitesi’nde tamamladı ve 1995 yılında İskoçya’da bulunan St. Andrews Üniversitesi’nde Uluslararası Güvenlik Okulu’nu bitirdi.
Yayınlanmış çok sayıda ulusal ve uluslararası makalesi ve 9 kitabı bulunmaktadır. Şubat 2015’ten itibaren İstanbul Bilgi Üniversitesi Danışma Kurulu Başkanı olarak görev yapmakta ve akademik çalışmalarını sürdürmektedir.
Arıboğan aynı zamanda Albert Einstein tarafından kurulan “Dünya Sanat ve Bilimler Akademisi” üyesidir.