“Magic of Drums and Percussions” – Kaçırılmayacak Bir Konser !

Silüet, farklı kültürlerden esinlenen müziğiyle Tamburi Mundi'yi ağırlıyor

Lisemiz sizleri, Silüet Salonu‘na

« Magic of Drums and Percussions » adlı konsere

davet etmekten büyük mutluluk duyuyor.

Tarih : 13 Şubat 2018 Salı
Giriş : Lüleci Hendek

(Konsere sadece onay maili alan kişilerin katılabileceğini bildirmek isteriz.
Bu onay maili etkinlikten birkaç gün önce gönderilecektir)

Öğrenciler, veliler ve Saint Benoît Lisesi’nin dostları,
katılımlarınızı heyecanla bekliyoruz !

______

Tamburi Mundi

Uluslararası müzik topluluğu Tamburi Mundi, İstanbul’daki ilk konserini düzenliyor ! Bettina Castano (flamenko dansçısı), Murat Coşkun (Davul) ve Mehmet Akatay‘ın (Şarkı ve perküsyon) yer aldığı konserde, seyirciler birbirinden farklı parkurlardan gelen bu üç virtüozun orijinal ve şaşırtıcı performansını izleme şansını yakalayacak.

Silüet, farklı geleneksel müzik çeşitliliklerini buluşturarak bir kez daha Dünya Müziklerine ev sahipliği yapıyor. Bu üçlü grup, ritim ve duygulardaki sıcak titreşimlerle, bir ahenk etkileşimi oluşturuyor… Bazen, bu etkileşim flamenkonun coşkulu ritimleriyle ve bazen de latin ezgilerle harmanlanıyor.

Öğrenciler, Projenin merkezinde yer alarak yine sahnede !

Konser gecesi, öğrencilerimiz üç sanatçıya eşlik etmek için sahnede yer alacaklar. Sahnede, daha önce atölyede  sanatçılarla birlikte çalışmış oldukları müzikal performansı sergileyecekler. Öğrencilerimizin, kendi eğitimlerinde aktif rol almalarını hedefleyen anlayışımız doğrultusunda, bu yıl, “Purple is the Color” ve “Jef Giansily Quintet” gibi gruplarla birçok müzik atölyeleri düzenledik.

Her seferinde, bu atölyelerden mutlu ayrılan öğrencilerimiz, sanatsal yönlerini geliştirerek çeşitliliklere, farklılıklara, kısaca insana duyarlı olmayı da öğreniyorlar!

Buraya tıklayarak Tamburi Mundi’nin web sitesine ulaşabilirsiniz.