Parola “Fairplay” ve “Şampiyonluk”

Basketbolcularımız Türkiye Şampiyonası Yarı Finalinde !

Erkek basketbol takımımız, oyunun kurallarına bağlı kalarak, birçok turu başarıyla tamamlamış ve Beyoğlu İlçesi şampiyonu olmuştur. Sporcularımız sezona Beyoğlu ilçesideki güçlü rakipleri adil oyun kurallarına bağlı kalarak yenmiş, nağmalup tamamlamış ve Beyoğlu İlçe şampiyonu olmuştur.
GSİM İl müsabakalarında ilçemizi temsil etmeye hak kazanarak güzel bir başlangıç yapmıştır.

Bütünsel Eğitim: Bedensel Boyut

Bütünsel Eğitim ilkemiz çerçevesinde öğrencilerimize, spor yoluyla, hızlı ve doğru karar alma, beyin ve beden arasındaki koordinasyonu en iyi biçimde sağlama, odaklanma, gayret gösterme ve sabretme gibi önemli yetileri  kazandırmaya çalışıyoruz. Bu amaçla, öğrencilerimizin bağımsız ve düzenli olarak bir sporla uğraşmalarını sağlamak için, onlara hazırlık sınıfından itibaren birçok dalda spor yapma imkanı sunuyoruz.

Öğrencilerimiz Başarıdan Başarıya Koşuyor…

Tüm Frankofon okulların katıldığı, Ankara Tevfik Fikret Lisesinin düzenlediği Ata’ya Saygı turnuvasında da şampiyonluk ipini göğüsleyerek bu yıl birlikte kazanma ve takım olma arzusundaki kararlılığını, Genç erkekler Türkiye şampiyonasına gitme isteğini ve azmini gözler önüne sermiştir.

Genç erkekler İl müsabakalarında karşımıza çıkan tüm rakiplerimize gösterdiğimiz direnç ve kazanma arsuzu ile her zaman korakor mücadeleyi elden bırakmadan yolumuza devam ettik, kazanma isteği ve arzusu ile dolu takımımız Fairplay mücadelesi ile hem rakiplerinin hem hakem heyetinin hemde izleyicilerin takdirini kazanmıştır.

Müsabakalarda ilk grup birincisi olarak bir üst tura geçmiştir, üst turlarda da gayretli oyununu devam ettirerek en iyi 6 takım arasına girme başarısını göstermiş ve 17-21 Şubat tarihlerinde Kastamonu’nda düzenlenen Türkiye Şampiyonasında B grubu birincisi olup yarı finale katılmaya hak kazanmıştır.

“Şampiyonada da sloganımız daima Fairplay daima mücadele olacaktır”

Sporcularımıza Yarı Finalde başarılar dileriz!