Okul Müdürü’nün Yeni Yıl Dilekleri

Değerli Veliler,
Değerli Öğrenciler, değerli Mezunlar,
Saint Benoît Lisesi’nin değerli Dostları,

Yeni bir yıla girerken, Saint Benoît Lisesi’nin eğitim kadrosu adına size sesleniyor ve Silüet Salonumuzda gerçekleşecek olan yılbaşı konserini sizlere sunmaktan büyük mutluluk duyuyorum.

Siz, çocuklarınızın eğitimini Saint Benoît Lisesi’ne bırakma tercihinde bulunan veliler, sizlere, güven aşılayan bu markanın 2021 yılında, bizim inancımızı ve Saint Benoît Lisesi’nin mükemmeliyet seviyesini koruma isteğimizi yine ve daha fazla güçlendireceğini söylemek isterim.

2021 yılı, Bütünsel Eğitim Projemizin ilkeleri doğrultusunda, çocuklarınızın öğrenmekten zevk alarak başarılı olmalarını, iyi niyetli ve başkalarına karşı açık bir zihniyet geliştirerek başarıya ulaşmalarını sağlayacaktır.

Saint Benoît Lisesi’nin başarısına destek olan eski öğrencilerimiz, çalışma ortaklarımız, sanatçılar, üniversiteler, düşüncelerim, aynı zamanda sizlere de yönelik.
2021 yılında da, öğrencilerimizin deneyimlerinizden, becerilerinizden ve temsil ettiğiniz örnekten yararlanabilmeleri için yine yanımızda olunuz.

Öyleyse, her birinize:

Üzüntüleri uzaklaştırmak için tebessümler,
Hareketsizliğin önüne geçmek için cesaret,
Şüpheleri silmek için güven,
Hayatın tadını almak için heves,
Zor günleri hafifletmek için dinginlik,
Paylaşmanın zevkini tatmak için cömertlik,
Karanlık fikirleri renklendirmek için gökkuşakları,
Beraberce ilerlemek için cesaret diliyorum.
Saint Benoît Lisesi’nin aydınlık bir insanlığa uzanacak bir yol inşa edebilmesi dileğiyle!

Hepinize mükemmel bir 2021 yılı diliyorum.
Bu yeni yılın, tıpkı yeni yıl konseri gibi kulaklarımızda hoş bir melodi bırakması dileğiyle.

Hepinize Mutlu Yıllar
Bonne Année