Öğrencilerimizin Barınak Ziyareti

Saint Benoîtlılar olarak dünya üzerindeki her canlının sağlıklı yaşam koşullarında yaşama hakkının olduğunu düşünüyoruz ve bunun için elimizden geleni yapıyoruz. Bu yüzden 26 Kasım'da Kurtaran Ev barınağına gidip öğrencilerden ve mezunlardan gelen bağışlarla mama yardımında bulunduk.

Etkinliğe katılan herkes canlara yardım etmenin verdiği mutlulukla evlerine döndü. Kurtaran ev gibi  köpeklere iyi bakan ve önem veren barınakları görmek çok umut vericiydi.

Etkinlikten öğrencilerimizin izlenimleri:

“Ziyaretten haftalar öncesinde barınağa yardım için bağış toplamaya başladık, gelemeyen arkadaşlarımız da bağış yardımında bulunarak bize destek oldular. Bu bağışlarla hem Kurtaran Ev’e hem de Bingöl’deki Karlıova İçin Bir Saat Derneği’ne yardımda bulunduk. 26 Kasım Cumartesi günü yaptığımız Kurtaran Ev barınak ziyareti ise hepimiz için çok olumlu bir deneyimdi. Kurtaran Ev’deki köpek ve kedileri besleme ve sevme fırsatı bulduğumuz ve barınak gönüllüleri ile konuşabildiğimiz bir etkinlikti. Bu etkinliğin bir parçası olmak çok güzeldi ve tekrar böyle bir sosyal etkinliğe katılmayı çok isterim. “

Bahar G.-L3A

Gerçekleştirdiğimiz bu barınak ziyareti beni çok derinden etkiledi. İsterdim ki bütün hayvanlara yardım edebileyim ama elimden ancak gönüllü olmak geliyor. Beni değiştiren bir deneyimdi…”

Ece Nehir A.- L3 A