Öğrencilerimizden Hukuk Fakültelerindeki Kız Öğrencilere Destek

'Toplumsal cinsiyet eşitliğine' dikkat çekmek ve 'kadına şiddete karşı mücadelede' bir ses duyurmak için Saint Benoît Lisesi 'Sensible Benoît' kulübü öğrencileri bir kermes düzenledi.
Kulüp kermeste elde edilen geliri hukuk fakültelerinde okuyan, kız öğrencilere burs veren, Türk Hukukçu Kadınlar Derneği'ne bağışladı.

Saint Benoît Lisesi öğrencileri , Türk Hukukçu Kadınlar Derneği başkanı Avukat Süreyya Turan’ı öğretmenleri ile beraber ziyaret etti.

Bu tür bir desteğin kendisini ve dernek yöneticilerini duygulandırdığını belirten Av. Süreyya Turan, “toplumsal cinsiyet eşitliği ve kadına şiddet konularında lise öğrencilerinin böyle duyarlı olması ve ellerini bu yaşta taşın altına koymaları umutlarımızı yeniden yeşertti. Bilinçli toplumu ancak eğitim ile oluşturabiliriz” dedi.

Öğrencilerimizi bu anlamlı proje için tebrik ediyoruz.