Öğrencilerimizin ”XV. Cumhuriyet Kupası” Eskrim Turnuvası’ndaki Başarısı

Epecilere ve Flörecilere Tebrikler!

Cumhuriyet Haftasında düzenlenen Geleneksel 15.Cumhuriyet Kupası Eskrim Turnuvası keyifli geçti. Turnuva, Eskrim salonunda gerçekleşti.

Turnuva,  deneyimlerini geliştirebilmeleri amacıyla hazırlık sınıflarındaki öğrencilerimizi de ağırladı.

Okulumuzun kendi bünyesi içerisinde düzenlediği bu  turnuva, her zaman fair play ilkesine sadık kalarak, tüm katılımcıların teknik, disiplin ve performans alanındaki yetenek ve becerilerini geliştirmelerini sağladı.

Başarı dileklerini ve tebriklerini ileterek öğrencilerimizin motivasyonlarını arttıran, yurt içinde ve yurt dışında okudukları üniversitelerde eskrim sporuna devam eden mezunlarımızın katılımı ise aynı zamanda performans seviyelerinin daha yükseğe erişmesini sağladı.

Turnuva sonuçları şu şekilde gerçekleşti:

Bayan Epe:

1. Tuna F.     10-F
2. Lara Ö.     10-F
3. Irmak D.  10-B

Bay Epe:

1. Alper N.    10-A
2. Sühan K.   11-C
3. Atakan Y.  10-A

Tüm öğrencilerimizi tebrik ediyoruz!