NYC : Times Square’e Doğru !

Öğrencilerimizden Times Square keşfi...

Öğrencimiz İpek bize izlenimlerini gönderdi :”Her sabah 7:30’ta kalkıyoruz, 8:00-9:00 arası kahvaltı salonunda birlikte olup o gün ne yapacağımizı konuşuyoruz. Herkesin diyet alışkanlığına göre beslenmesi mümkün. Çeşitli meyvelar, haşlanmış yumurta, süt, tam bana göre diyorum.
İlk birkaç günde olduğu gibi hepimiz aynı sınıfda değiliz seviyelerimize göre farklı sınıflarda ders görüyoruz çok değişik çalişmalar yapıyoruz.
En son dersimiz de yazarak iletişim konusu vardı.
Dün Times Square gittik, bizim Taksim meydanına benzettik, çok kalabalıktı, değişik kültürden insanları birarada görmek mümkündü.
Beni en çok etkileyen dev ekranlardakı reklamlar oldu.
Döndüğümüzde bizim için kaldığımız binanın çimleri üzerinde BBQ on the great lawn (Barbuku Parti) hazırlanmıştı açık havada çok keyifliydi.
Aksamda Hollywood Movie Night katıldık. Hiç boş zaman verilmiyor !
Bugün Top of the Rock (30 Rockefeller Plaza) gidiyoruz.
Akşam yemeğini dışarda yiyecekmişiz Tick Tock Restaurant’a.”İpek Bengısu Aydemir (Haz.J.)