Hazırlık Sınıfları kontenjanımız dolmuştur. 21 Ağustos tarihinde başlayacak Nakil Döneminde kontenjan açılması durumunda sitemizden duyuru yapılacaktır. Bilgi için 0533 810 57 81 numaralı telefondan Suzi Hanım ile konuşabilirsiniz.

Münâzara Kulübü

KULÜP TANITIMI

Kulübün Adı :   Münȃzara
  Dil :   Türkçe

Kulüp tanıtımı

• Münȃzaranın öncelikli amacı, katılımcılara güncel konuları çok boyutlu, zengin bir çerçevede değerlendirebilme yeteneğini kazandırımak.
  • Tartışma kültürünü güçlendirmek: Gerekçelendirme, tartışma , iknâ etme.
  • İyi yapılanmış ve mantıklı bir fikirden yola çıkarak gerekçelendirme sağlamak.
  • Fikirlerini titiz ve anlamlı bir şekilde sergilemek.

Kulüp amaçları

• Öğrencilerin, özgüven ve sorumluluk duygularını geliştirmek
  • Toplum içinde kendilerini sözlü olarak ifade edebilmelerini sağlamak.
  • Özgün fikir üretebilme ve karşılaştıkları problemlere çözüm bulma yeteneklerini geliştirmek.
  • Farklı görüşleri istatistikî bilgilerle savunabilmelerini alışkanlık haline getirmek.
  • Mantık yürütme, tezler ortaya koyma ve antitezler üretme konusunda becerilerini geliştirmelerine ortam hazırlamaktır.

Kulüp projeleri / etkinlikleri

• Okul içi münȃzara yarışma düzenleme.
  • Okul dışı düzenlenen yarışmalara seyirci olarak katılım.
  • Arzu eden öğrencilerin bireysel turnuvalara katılımını destekleme.