Mezunlarla Buluşma

Üniversite Öğrencisi Olmak

Fransa, İtalya, Hollanda, İngiltere, Belçika, Kanada, Macaristan, ABD…
Okulumuzdan mezun olup, üniversite eğitimlerini yurt dışında, farklı rotalarda çizen mezunlarımız okulumuz öğrencilerileri ile bir araya geldi. Birkaç sene önce aynı sıralarda oturdukları arkadaşlarına, yurt dışında okumakla ilgili deneyimlerini aktardılar. Mezunlarımız ile sohbet etmek, öğrencilerimiz için çok keyifli oldu.

Yuvaya Dönüş:

Geçtiğimiz yıllarda Saint Benoit Lisesini bitirmiş olan ve şu an yurt dışında, farklı ülkelerde okuyan mezunlarımızı ülke,üniversite ve alan seçimlerinden başlayarak, hangi süreçlerden geçtiklerini ve şu an yaşadıkları okul süreçlerini anlatmaları için okulumuza davet ettik.

Hepsi birbirinden istekli ve heyecanlı bir şekilde davetimizi kabul ettiler. 3 Ocak 2024 Çarşamba günü yapılan iki ayrı oturumda öğrencilerimiz ile buluşarak onlara merak ettikleri soruların yanıtlarını verdiler.

Öğrencilerimizin çok talep ettiği ve memnuniyetle ayrıldığı bu güzel buluşma etkinliğinde, mezunlarımızla tekrar bir araya gelmek bizim için de gurur vericiydi.

Mezunlarımıza, bizlerle ve öğrencilerimizle değerli tecrübelerini paylaştıkları için çok teşekkür ediyoruz.