Mezunlarımızla “Fransa’da Üniversite ve Yaşam” Söyleşisi

Fransa'da Üniversite Öğrencisi Olmak - "Üniversiteye Doğru" Projesi

Fransa'da üniversite okumak... Fransa'da üniversiteli olmak... Fransa'da üniversiteli olarak yaşamak... Avantajları, yaşam koşulları, eğitim sistemi, kazandırdıkları...

18 Nisan 2018 Çarşamba günü 11.40-12.20 saatleri arasında eski mezunlarımız Deniz ve Ercan, Fransa’da üniversite öğrencisi olarak yaşadıklarını, zorlukları, deneyimlerini Lise 3.sınıf öğrencilerimizle paylaşmak üzere Silüet Salonu’muzda öğrencilerimizle buluşacaklar.

Lyon Üniversitesi Psikoloji bölümünde okuyan öğrencimiz Deniz ve Grenoble Üniversitesi Kimya-Biyoloji bölümünde okuyan Ercan, Fransa’da üniversite öğrencisi olmak isteyen Lise 3. sınıf öğrencilerimizle bir araya gelip; onlara konu hakkında değerli tavsiyeler, detaylı ve pratik bilgiler verecekler.
Lisemize geldikleri için değerli mezunlarımız Deniz’e ve Ercan’a şimdiden çok teşekkür ediyoruz !