“Mesleki Hedef Belirleme ve Motivasyon” Konferansımız Büyük Beğeni İle Karşılandı

"Üniversiteye Doğru" projesi - Lise 2

"Yarını bugünden tasarlıyoruz. Bugün yaptıklarımız yarınımızı hazırlar."
30 Mart 2017 Perşembe günü Lise 2. sınıflara yönelik "Mesleki Hedef Belirleme ve Motivasyon" konulu konferansımız, okulumuz mezunları, Psikolojik Danışman Sayın Talin Taşçıoğullarından ve İnsan Kaynakları Uzmanı, Eğitimci Sayın Umur Mert Şarkan katılımları ile gerçekleşti. Kendilerine bizlere zaman ayırdıkları için çok teşekkür ederiz.

Hayatta Bedel ödemediğimiz hiç bir şey bizim olamaz. Bir hedef doğrultusunda bizden çıkan her şey bedeldir.” Talin Taşçıoğullarından

Öğrencilerimiz diyor ki !

Çok beğendim. Dinamik, hareketli bir girişle, enerjik devam eden bir sunumdu. “Bedel ödemek” fikri benim için yen bir bakış açısı oluşturdu. Bir şekilde motivasyonumu çok yükseltti.
Ayşe
Hazırlıklı ve güzel bir sunumdu. Müzik ile başlangıçtan çok etkilendim. Bedel ödeyerek geleceğim ile ilgili sağlam adımlar atabileceğimi düşünüyorum.
Beliz
Eğitici bir konferanstı. Geleceğe dair bakış açımızın şekillenmesine yardımcı oldu.
Emre

“Üniversiteye Doğru” projesi kapsamında konferanslarımız, üniversite tanıtım fuarlarımız ve diğer etkinliklerimiz devam edecek.

Saint Benoît Lisesi’ne özgü “Üniversiteye Doğru” projesini takip edin !

Her sene daha da çok geliştirilen, akademik ve mesleki açıdan rehberlik yapan geniş kapsamlı bir proje.
BURAYA tıklayınız tıklayarak detayları görebilirsiniz.

Aydınlık bir geleceğe doğru yol alıyoruz !