Londra’da Günün Programı : Dersler, Ziyaretler ve Müzikal !

Üçüncü gün : 23 Nisan 2013

Londra’da üçüncü gün…Kahvaltıdan sonraki adresimiz : Öğlene kadar sürecek olan 3 saatlik ders için metro ile Oxford House College’e gidiş.
Bunlar bizim alışkın olduğumuz derslerdi.Öğle yemeği sonrası : Olağanüstü Madame Tussauds Müzesi.
Buraya hayran kalan öğrencilerimiz dünya çapında tanınan ünlü karakterlerle beraber iki saat geçirdiler. Siyaset dünyası, starlar, moda dünyası ve sanatçılar… Karakterlerle dolu olan bu müze, akıl almaz bir yer, herbirinin yüzü canlı gibiydi.
“Balmumundan” olduklarını bilmesek canlı olduklarına inanırdık !

Ziyaret,öğrencilerin Londra’nın farklı tarihi gelişmelerini öğrendikleri bilgilendirici tren turuyla sona erdi.

Akşam yemeği sonrasındaki istikamet : ’’Dominion Theatre’’, beklenmeyen bir gece programa dahil edildi : ’’We will rock you’’adlı müzikal komedi.
Öğrenciler bu şovdan çok etkilendiler.

Coşku dolu büyük gösterinin ardından otelimize yorgun ama mutlu bir şekilde döndük !