Londra : Hyde Park’ta Son Gün

Yedinci Gün : 27 Nisan 2013

Londra’daki son günümüz…!Sabahki programımız : Hyde Park, yüz yıllık ağaçlar, Serpentine gölü ve kıyısındaki farklı kuş çeşitleri …Eğitmenleriyle spor yapanların sayısı karşısında hayrete düştük, tüm spor çeşitlerini öğreniyorlardı, kimileri ise çocuklarıyla ailecek koşuyorlardı.
Çok dinlendirici ve güzel bir atmosferdi.

Artık otele dönme zamanı gelmişti çünkü otobüsümüz bizi Heathrow Havaalanı’na götürmek üzere saat 12.00’de hareket edecekti.

Shakespeare’in ülkesinde rüya gibi geçirdiğimiz bir haftalık gezi, hiçbir zaman unutamayacağımız zengin bir deneyim oldu…

L1C öğrencileri Ercan Seçkin ve Hasan Berk Aygün tarafından İngilizce anlatılan Londra’da bir gün :

Today was our last day.

After breakfast we went to Hyde Park, which is the biggest and the most famous park in England. Hyde Park was all green.

There were a lot of people who were doing sports. British people were very sportive.They were roller skating, riding bicycles and running. We saw beautiful horses and squirrels.

In this school trip, we learned a lot of things in course and we recognized the British culture ; we enjoyed too much with our friends. We visited historical monuments of London. The trip was very great and full of unforgettable memories for us.