Liseler Arası Müzik Yarışması’nda En İyi Orkestra Dalında 2.lik Ödülü! Saint Benoît Lisesi’nden Yine Büyük Bir Başarı!

Saint Benoît Lisesi, 600'den Fazla Lisenin Katıldığı Yarışmada Onurlandırıldı

Bu yıl 22.si düzenlenen Fizy Liseler Arası Müzik Yarışması’nda okul orkestramız yine büyük bir başarıya imza atarak en iyi orkestra dalında 2.lik ödülünün sahibi oldu.
Türkiye çapında 600’den fazla okulun katıldığı yarışmada, öğrencilerimiz olağanüstü bir başarı elde etti!

600 Lise Arasından 31 Lisenin Kaldığı Final Mücadelesine… Saint Benoît Lisesi İkinci!

Türkiye çapında 600’den fazla okulun katıldığı yarışmada finale kalan 31, İstanbul’dan finale kalan 15 okuldan biri olan orkestramız, sahnedeki ustalıklarıyla profesyonel müzisyenleri aratmayan bir performans sergiledi. Sahneye hakim olan öğrencilerimiz, seyirciye uyumlu bir takım olduklarını da hissettirdi. Öğrencilerimiz tonlar, vokaller ve enstrümanlar arasında ideal ritmi yakaladı.

Videoyu görmek için aşağıdaki linke tıklayınız:

The Manhattan Transfer’in “Twilight Zone/Twilight Tone”

Yarışmada orkestramız, icrası çok da kolay olmayan, The Manhattan Transfer vokal grubuna ait “Twilight Zone/Twilight Tone” isimli şarkıyı seslendirdi.

Turhan Yükseler, Tarkan Gözübüyük, Melis Sökmen, Meltem Taşkıran, Yavuz Hakan Tok, Seyyal Taner ile müzik ve basın camiasından ve daha birçok önemli ismin yer aldığı jürinin başkanlığını, yarışmanın organizatörü Serhat Hacıpaşalıoğlu yaptı.

Saint Benoît Lisesi Orkestrası, 22 Yılda, 22 Defa Finale Kalıp Ender Rastlanan Bir Başarıya İmza Attı

Yarışmanın düzenlendiği 22 yıl boyunca her sene finale kalan tek okul olma özelliğimizin yanı sıra

aldığımız 40’tan fazla ödülle bugüne dek yarışmanın “en çok ödül kazanan okulu” olma özelliğimizi de devam ettirdik. Solistliğini Yasemin’in yaptığı, bas gitarda Ada, klavyede Can, gitarlarda Eren ve Yağmur, davulda Cem, klavye ve vokalde Nil ve vokalde Berika’dan oluşan orkestramızı kutluyoruz.

Orkestramızın, buna benzer birçok nitelikli performansa imza atacağından eminimiz.

Başarılarının devamını diliyoruz.