Lise 4 öğrencilerinin Ankara Gezisi

Ziyaretler ve görüşmeler ile geçen yoğun bir gün…

Son sınıf öğrencilerimizin Ankara gezisi sabah Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi M. Kemal
Atatürk’ün ebedi istirahatgahı Anıtkabir ziyareti ile başladı. Atatürk ilke ve devrimlerine bağlı
kalacaklarına dair inançlarını tazeleyen öğrencilerimiz daha sonra müzeyi gezdiler.

Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde Önemli Görüşmeler

Anıtkabir ziyareti sonrası kafilemiz milletvekilleriyle görüşmek için Türkiye Büyük Millet Meclisine gitti. Farklı siyasi partilerin temsilcileri sayın milletvekilleriyle soru-cevap şeklinde gerçekleşen görüşmelerin öğrencilerimizin vizyonlarını genişletmelerine büyük katkısı oldu ve bu görüşmeler onlara sorunları farklı bakış açılarıyla ele alma imkanını sağladı.

Öğrencilerimiz Giresun Milletvekili Sayın Elvan Işık Gezmiş, Kırıkkale Milletvekili Sayın Halil Öztürk, Ankara Milletvekili Sayın Aylin Yaman ve Balıkesir Milletvekilleri Sayın Serkan Sarı ile görüştürler.

Öğrencilerimizi çok sıcak bir şekilde ağırlayan, Türkiye’de mevcut siyasi durumdan, TBMM’nin işleyişine kadar birçok sorumuzu yanıtlayan sayın milletvekillerimize teşekkür ediyoruz.

Ayrıca TBMM ziyaretimizi mümkün kılan Kocaeli Milletvekili Sayın Saffet Sancaklı’ya sonsuz teşekkür ederiz.