Küçük Ama Kararlı Adımlarla “Üniversiteye Doğru” Büyük Yol Alıyoruz

Yine, yeniden, yeni bir dinamik konferans…

Yoğun ilgi ile karşılanan "Yurt Dışı Eğitim Konferansı" 10. sınıf öğrenci ve velilerinin katılımı ile 23 Şubat 2017 Perşembe günü gerçekleşti.

Öğrencilerimiz ile sene başından beri yürütülen çalışmalarda onların en çok ilgi duyduğu ve bilgi almak istediği ülkeler belirlendi ve konferansımıza davet edildi. Konferansımıza Fransa, Amerika, Kanada ve İngiltere temsilcileri katıldı.

Biz size destek olmak için buradayız !

Öğrencilerimiz, yurt dışındaki eğitim imkanları hakkında bilgi sahibi olabilmek, mantıklı ve isabetli seçimler yapabilmek, gitmek istedikleri ülkelerle ilgili akıllarında oluşan soruların yanıtlarını bulabilmek adına zevkli, dinamik bir deneyim yaşadılar. Ses getiren konferansımıza katılan konuklarımıza teşekkür ederiz.

Öğrencilerimiz diyor ki !

Amerika veya İngiltere eğitim görmek istediğim ülkeler arasında. Konferansı genel olarak bilgilendirici ve yararlı buldum. Daha önce düşünmediğim detayları fark ettim. Burs olanakları ve bilgilendirici web siteleri hakkında oldukça aydınlandım.
Doğa

Yurt dışı için kararsız iken Kanada ile ilgili görüşlerim değişti. Sınavlar, başvuran öğrencide olması gereken nitelikler ve diğer koşullar, yapmam gereken tüm çalışmalar hakkında doyurucu bilgiler edindim.
Balım

Benim aklımda öncelikle Fransa ve Kanada var. Konferansta eğitim seçenekleri, başvuru koşulları, ücretler, hayat şartları, öğrenciler için olanaklar hakkında güzel bilgiler aldım. Önümüzdeki yıllarda da böyle konferansların olması beni sevindirir.
David

“Üniversiteye Doğru” projesi kapsamında konferanslarımız, fuarlarımız ve diğer etkinliklerimiz devam edecek.

Saint Benoît Lisesi’ne özgü “Üniversiteye Doğru” projesini takip edin !

Her sene daha da çok geliştirilen, akademik ve mesleki açıdan rehberlik yapan geniş kapsamlı bir proje.

Aydınlık bir geleceğe doğru yol alıyoruz!