Konferans : Fransa’da Mühendislik Eğitimi

Mühendislik Okulları - Institut National des Sciences Appliquées, INSA

Fransa'nın, Mühendislik eğitimi veren büyük ve önemli okullarından INSA, (Uygulamalı Bilimler Enstitüsü)  L3 ve L4 FEN öğrencilerimiz ve velileriyle buluşmak üzere okulumuza geliyor !

14 Aralık 2017 Perşembe günü saat 8.45’te düzenlenen konferansı Sayın Paul Gall sunacaktır.

Fransa’nın devlet okulu statüsünde bulunan ve saygın mühendislik okullarından biri olarak sayılan INSA okulları mühendislik alanında geniş bir yelpaze sunuyor. INSA okulları,  mühendislik alanlarında sunduğu mükemmel yüksek eğitim ile tanınan; Fransa’nın dünya çapında ünlü olan okullarından. Daha fazla bilgi almak için okulun resmi web sayfasını ziyaret edebilirsiniz : BURAYA tıklayınız.

”Üniversiteye Doğru” projemiz kapsamında yer alan bilgilendirme konferansımız, öğrencilerimizin olanaklar hakkında bilgi sahibi olmaları, meslek tercihi konusuna farklı açılardan bakabilmeleri için önemli bir etkinlik.

FEN sınıfı öğrencilerimiz için bu konferansa katılmak, Fransa’daki mühendislik eğitimini öğrenmek ve anlamak açısından büyük bir şans ve güzel bir fırsat.

Tüm ilgili FEN sınıfı öğrencilerimizi ve velilerimizi bu konferansta görmekten büyük mutluluk duyacağız !