Kapalıçarşı, çarşılar ve hanlar : Okul Aile Birliği tarafından düzenlenen gezi

18 Nisan 2013 Perşembe

“İstanbul’daki köşkler, kasırlar” gezisinin ardından, Okul Aile Birliği 18 Nisan Perşembe günü için Kapalıçarşı, çarşılar, hanlar ve çevresi gezisi planlanmaktadır.

• Buluşma yeri : Çemberlitaş Anıtı önü, saat 9.30.
  • Gezinin ana hatları :
    - Eski bir ticaret merkezi olan tarihi Kapalıçarşı.
    - 5 yıl üst üste “Dünya Mücevher Ödülü” alan Sevan Bıçakçı atölyesi.
    - İstanbul’un politik ve ekonomik hayatını yansıtan çarşılar, hanlar.
  • Güzergah : « Nuruosmaniye Camii, Kapalıçarşı, Çuhacı Hanı, Valide Han, Büyük Yeni Han, Kürkçüler Çarşısı, Sandal Bedesteni, Tahtakale Piyasası, Sıraodalar, Çukur Muhallebicisi, Zincirlihan, Kızlarağası Han, Şark Kahvesi, Sahaflar Çarşısı, Küçük Yeni Han, Mahmut Paşa Camii, Mahmutpaşa Hamamı, Yazmacılar Çarşısı, Kürkçü Han, Rüstempaşa Camii, Sofçu Han, Cebeci Han, Mısır Çarşısı, Kurukahveci Han, Balkapanı Hanı ».

Fiyata dahil hizmetler : Uzman rehberlik, kahvaltılık poğaça, rehber kulaklık sistemi, bağışlar, öğle yemeği, çay ikramı.

• İletişim ve bilgi :
    Tel. : 0532 276 68 67
    Mail : simaturel@superonline.com
    Mail yoluyla yapacağınız bildirimlerde cep telefonlarınızı ve mail adreslerinizi de yazmanız rica olunur.

Gelecek ziyaretler :

• 5 Mayıs Pazar : Fener-Balat turu. Bu turun detayları 18 Nisan’dan sonra netleşecektir.
  • 8 Mayıs Çarşamba, anneler günü için : Polonezköy’de gezi ve yemek. Detaylar daha sonra bildirilecektir.