It’s time !

11 Mayıs 2019 Cumartesi günü - Saint Benoît Lisesi'nde Cambridge Resmi Dil Sınavı

Saint Benoît Lisesi: Cambridge Üniversitesi İngilizce Sertifika Programları Hazırlık ve Sınav Merkezi
2005 yılından beri, öğrencilerimizi, Cambridge Üniversitesi İngilizce Dil Sertifika sınavlarına girmeleri için teşvik ediyoruz. Saint Benoît Lisesi'nde üç dilde eğitim konusunda çok güçlü ve istikrarlı bir politika yürütmekteyiz. Öğrencilerimizin akademik ve mesleki hayatları boyunca, İngilizce'yi de kullanacakları bilinciyle, İngilizce seviyelerini sürekli geliştirmeleri için destekliyoruz.

İngilizce konusunda öğrencileri daima motive etmek ve İngilizce seviyelerini en üst düzeyde olmasını sağlamak için, 2006 yılından itibaren okulumuz, Cambridge English Exam Preparation Centre (Cambridge Üniversitesi İngilizce Sertifika Programları Hazırlık ve Sınav Merkezi) oldu.

Ayrıca okulumuz, İstanbul ilinde, C1 düzeyinde sınav hazırlama ve yürütme konusunda tek kurumdur.

Sınavlara güzelce hazırlanan öğrencilerimizin okulumuzda girdikleri dil seviyeleri B2 (ortaüstü), C1 (ileri) ve C2 (anadil) dir. Bu dil seviyeleri, öğrencilerin çalışmalarını ödüllendiren çok yüksek seviyelerdir.

2018 yılında da, öğrencilerimiz kendi bünyemizde Cambridge Dil sınavlarına ortaüstü ve ileri seviyelerden sınava girmiş ve başarılı olmuşlardır.

2019 yılının sınavı ise 11 Mayıs Cumartesi günü okulumuzda gerçekleşecektir.

Öğrencilerimize şimdiden başarılar dileriz.