Hayvan Barınaklarına Ziyaret

Çevre dostu olmak, sorumlu ve dayanışmaya açık bir vatandaş olmaktır.

Barınak Hayvanlarını Koruma Kulübü ve Avrupa Gençlik Kulübü öğrencileri topladıkları yardım malzemeleri ile birlikte Silivri Belediyesi hayvan barınağını ziyaret ettiler.
Bu gezide bizlerle yakından ilgilenen Silivri Belediyesi Veteriner İşleri Müdürü Burçin Sarısaltıkoğlu’na ve Belediye Başkanı Sayın Özcan Işıklar’a içten teşekkür ediyoruz.

Bu makale ve başlığı Silivri Belediyesi dergisinde yayınlanan bir makaleden alınmıştır.
Ziyaret sonrasında öğrenciler merkeze mama bağışında bulunarak, getirdikleri malzemeleri barınak sorumlularına teslim ettiler.Kulüp Başkanı Esin Yasun’un nezaretinde gerçekleşen ziyarette öğrenciler, Silivri Belediyesi Veteriner İşleri Müdürü Burçin Sarısaltıkoğlu’ndan bilgi aldılar. Daha sonra barınaklarda tedavi ve aşılama çalışmaları yapılmak üzere misafir tutulan hayvanları ziyaret ettiler.

Teşekkür Belgelerinin Verilmesi

Silivri Belediyesi Veteriner İşleri Müdürü Burçin Sarısaltıkoğlu, gerçekleşen ziyaret sonrasında göstermiş oldukları duyarlılık ve yardımlarından dolayı Barınak Hayvanlarını Koruma Kulübü öğrencilerine teşekkür belgelerini takdim etti.

Basında konuşuluyor… !