Hayvan Barınağı Ziyareti

Çevre dostu bir yaşam sürmek : Dayanışma içerisinde ve sorumluluk sahibi bir vatandaş olmak

Barınak Hayvanlarını Koruma Kulübü ve Avrupa Gençlik Kulübü öğrencileri, bu sene yine elleri kolları yardım malzemeleriyle dolu bir şekilde bir hayvan barınağını ziyaret ettiler.
Amaçları; canlıların yaşam hakkına duydukları saygıyı göstermekti.

Öğrencilerimiz, Silivri Belediyesi hayvan barınağına yardım etmek için seferber oldular.
Ziyaret sırasında öğrencilerimiz, hayvanlarla vakit geçirme, mekanı gezme, barınak sorumlularıyla ve de Belediye Başkan Yardımcıları Sayın Emine Tarin ve Sayın Bora Balcıoğlu ile sohbet etme imkanı buldular.
Canlılardan sorumlu olduklarının ve onlara yardım etmekle görevli olduklarının bilincine vardılar.
Öğrenciler birlikte topladıkları yardım malzemelerini barınağa armağan ettiler.
Barınak hayvanlarına uzatılan duyarlı eller ve çevre dostu bir hareket!Bu ziyaretin gerçekleşmesini sağlayan Silivri Belediye Başkanı Sayın Özcan Işıklar’a teşekkür ederiz.